2018-та беше най-страхотната година за мен, похвали се тяОбиколила 10

...
 2018-та беше най-страхотната година за мен, похвали се тяОбиколила 10
Коментари Харесай

Михаела Филева с гадже в Петра

  2018-та беше най-страхотната година за мен, похвали се тя

Обиколила 10 страни предходната година

 „ Как да кръстим йорданската козичка ”, попита Михаела в инстаграм. „ Как да кръстим йорданската козичка ”, попита Михаела в инстаграм.
Михаела Филева си подари отмора в Йордания в първите дни на новата година. Поп певицата показа с почитателите си екзотични фотоси от античния град Петра и се похвали, че миналата 2018 година била доста щастлива за нея. Макар и да заобикаля да приказва за персоналния си живот обществено, близки до Филева описаха, че тя обикаля страната дружно с новото си гадже, което стои надалеч от светлините на прожектора.

„ Ако би трябвало да съм откровена, ще призная, че изпратих най-страхотната година в живота си – по-щастлива и споделена не съм се чувствала, пътувах доста, посетих 10 страни, бях на 10 концерта на обичани реализатори и банди, вторият ми албум е реалност, купих дом на майка си, а мотивите да се срещаме с вас бяха над 90… за 365 дни. Благодаря ви за обичта, благодаря за споделените моменти, усещам се благословена, че ви има и сме дружно. Бъдете здрави и дано създадем 2019-а още по-добра! ” – написа тя в инстаграм, профила си.

По всичко проличава, че Михаела няма желание да остави кариерата си на назад във времето и продължава все по този начин настойчиво да работи. През месец декември дружно със Свилен Ноев от „ Остава ” показаха клипа на дуетната си ария „ Хронометър ”, част от независимия албум на Свилен – „ Different ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР